Efikasna rešenja koja jednostavno funkcionišu

Kako odabrati najbolje poslovne alate u današnjem svetu gde se sve menja izuzetno brzo, a nove tehnologije se pojavljuju skoro svakodnevno? Pogrešan izbor tehnologije dovodi do problema sa kvalitetom proizvoda, zastojima u realizaciji projekata, velikim razvojnim i operativnim troškovima, nezadovoljnim klijentima i konačno do štetnih posledica u samom poslovanju.

Godine iskustva u radu na razvoju softvera za različite industrije u kombinaciji sa širokim i dubokim tehničkim znanjem omogućava nam da odaberemo najbolji pristup, tim, tehnologiju i alate za svaki projekat.

Mi obezbeđujemo visokokvalitetna rešenja koja su efikasna u smislu troškova, uvek isporučena na vreme i koja jednostavno funcionišu.

Ako želite da se detaljnije informišete kako Teron može da doprinese Vašem sledećem projektu, slobodno nas kontaktirajte.

Sveobuhvatne usluge razvoja softvera

Naš tim se sastoji od ljudi sa dugogodišnjim iskustvom rada u različitim industrijama i koji pokrivaju različite uloge. U zavisnosti od Vaših potreba, možemo dopuniti Vaš tim ili preuzeti potpunu odgovornost u jednoj ili više disciplina.

Možemo Vam biti podrška tokom planiranja, analize ili izvršenja projekta, kao i dugoročna podrška tokom razvoja i operacija za personalizovani proizvod koji smo zajednički razvili.

Ako želite da se detaljnije informišete kako Teron može da doprinese Vašem sledećem projektu, slobodno nas kontaktirajte.

Upravljanje projektima
Analiza poslovanja
UI / UX
Pitanja i odgovori
Razvoj softvera
Integracija
Razvojne operacije
Konsultacije

Teron: O nama

Teron je kompanija koja je osnovana 2021. godine sa fokusom na razvijanje vrhunskog softvera. Naša kompanija je mlada, ali naš tim sačinjen od više od 20 stručnjaka ima preko 10 godina iskustva.

Ako želite da se detaljnije informišete kako Teron može da doprinese Vašem sledećem projektu, slobodno nas kontaktirajte.

Šta nas izdvaja

01.

Kvalitet

02.

Integritet

03.

Inovacije

04.

Bezbednost

Konsultujte nas

Širok spektar mogućnosti u različitim industrijama koji smo do sada pokazivali daje nam za pravo da verujemo da možemo odgovoriti i na Vaše potrebe.
Kontaktirajte nas

Namenska rešenja sa dugoročnom podrškom

U prethodnih 15 godina radili smo za klijente iz različitih industrija na izradi personalizovanih rešenja prilagođenih specifičnim potrebama naših klijenata.

E-COMMERCE REŠENJA

Potpuno automatizovani proces prodaje na našim online kanalima za različite Telco maloprodaje i Ski Resort kompanije.

BRIGA O SEBI – WEB PORTALI I MOBILNE APLIKACIJE

Portali i mobilne aplikacije velikog obima za brigu o sebi koji su namenjeni Telco kompanijama.

SISTEMI ZA UPRAVLJANJE SADRŽAJEM

CMS rešenja za izdavačke kompanije i korporativne web sajtove.

OGLASNICI

Nekretnine, trening kursevi, zaposlenja.

ANALIZA SADRŽAJA

E-commerce analitika, optimizacija i SEO, Analiza obimnih podataka, Rangiranje proizvoda, Taksonomija, Analiza podataka i konkurencije.

APLIKACIJE ZA PREDUZEĆA

Upravljanje uslugama, CRM domeni, kompanijski portali.

Različite industrije

E-commerce

Turizam

Marketing

Telco

Oglasi

Mediji

Najnoviji projekti

Kontaktirajte nas

Ako želite da se detaljnije informišete kako Teron može da Vam pomogne, stojimo Vam na raspolaganju.

Ustanička 194, 11000 Beograd
+381 65 333 8777
teron@teron.rs

Radno vreme

Pon – Pet
08:00 – 16:00